Кой е твоят БИОдомат – червен, розов или чери?

Ние, Гимелците, обичаме различното. Неслучайно започнахме да отглеждаме зеленчуци по методите на БИОземеделието, още когато в България не се знаеше почти нищо за този вид производство. От самото начало краставиците и доматите станаха водещи за нас. С времето увеличавахме насажденията и добавихме нови сортове в градините си.

Каним те на бул. Арсеналски 23, където в момента можеш да избираш между ЧЕРВЕНИ, РОЗОВИ И ЧЕРИ БИОдомати. Но как да избереш твоя сорт? Разбери бързо (и забавно) с нашия тест!

   КОЙ Е ТВОЯТ БИОдомат - червен, розов или чери?

1. Какви продукти трябва задължително да има в салатата ти?

А/ Зелена салата
Б/ Краставици
В/ Голямо разнообразие от зеленчуци

2. Какви домати харесваш?

А/ Малки и сладки
Б/ Ароматни и апетитни
В/ Сочни и средни на големина

3. За какво най-често използваш доматите в кулинарията?

А/ За оригинални салати и интересни ястия
Б/ Предпочитам да ги ям сурови, с малко сол
В/ За приготвяне на сосове и консерви

4. Колко често похапваш домати?

А/ Почти всеки ден
Б/ Няколко пъти в седмицата
В/ Няколко пъти в месеца

5. Похапвал ли си сладко от домати?

А/ Да, много ми хареса!
Б/ Не си спомням
В/ Не, не мисля, че е за мен

Най-много отговори А:
Идеалният домат за теб е нашето БИОчери. Ти обичаш екзотичното и, също като нас, не се страхуваш да експериментираш в кухнята. Чери доматчето може да е дребно на размери, но ти знаеш, че в него има не по-малко витамини от по-големите му роднини. Полезните му качества са безброй, а симпатичният му размер го прави приятен за окото и винаги впечатлява всички с присъствието си в чинията.

cherry-88403_960_720

Най-много отговори Б:
Намерихме твоя БИОдомат и той е розов на цвят! Прекрасен и ароматен – точно като теб. Идеален за хапване самостоятелно или в голяма купа със салата. Освен всички качества на останалите от семейството му, той носи вкуса и спомените от детството. От игрите на село, от градината на баба, от хапването на открито. Пълен с витамини, той е те очаква в Здравословна Зона и няма търпение отново да те върне на всички места, които толкова обичаш.

tomatoes-1076658_960_720

Най-много отговори В:
Попадение право в целта – твоят БИОдомат е червен. Традиционен, вкусен и подходящ за всяка кулинарна ситуация. Независимо дали ще го хапваш суров или ще приготвиш вкусно ястие, той няма да те подведе. Със себе си носи добро настроение и силна имунна система. А най-хубавото е, че можеш да го хапваш и на слънце, защото ликопенът в него предпазва от изгаряне (все пак не забравяй лосиона, ако ще стоиш повече време) и забавя стареенето!

fruit-928998_960_720

Надяваме се да сме помогнали при избора ти на БИОдомати, но не забравяй, че ако се колебаеш, можеш просто да купиш от всички и да приготвиш истинско доматено вълшебство! Очакваме те!

1 Отговор

  1. Падна ми се розов домат. Наистина са ми любими. Чудесно!