Пикник идеи

Лятото е в разгара си и в края на работната седмица започват плановете за почивните дни. Пикникът винаги е добро решение. За организирането му ти трябват само подходящо място, списък с всичко необходимо и приятна компания.

Локация
Пикникът сред гора и до някоя рекичка или поточе е изключително вълнуващо преживяване. Ако не ти се пътува, винаги можеш да постелиш пикник одеялото си на полянка в градски парк. Те също не са за подценяване.

Списък с необходими неща
За да те улесним в подготовката за пикник сред природата, направихме примерен списък, който можеш да използваш. Ето 10-те най-важни неща според нас, без които не можеш да тръгнеш:
1. Одеяло
Не забравяй, че много често тревата е влажна. Ако не разполагаш с пикник одеяло, което е с непромокаем долен слой, използвай старо одеяло от вкъщи и постели още нещо под него.
2. Пикник раница или кошница
Предназначените за пикник раници или кошници са добре оборудвани с всичко необходимо за излета, но не е трудно да си набавиш и сам чинийки, чашки, прибори, ножче, салфетки.
3. Хладилна чантичка
В тези чанти можеш да съхраниш напитките и храната хладни. В случай, че нямаш, винаги можеш да охладиш нещо и в реката.
4. Репелент
В природата има всякакви насекоми и за да не смущават престоя ти, винаги е добре да имаш репелент срещу тях под ръка. Тук можеш да видиш какви продукти от този вид ще намериш в Здравословна Зона.
5. Слънцезащитен продукт
Ако не се притесняваш от слънчевите лъчи, то поне за децата е добре да се вземат предпазни мерки срещу слънчево изгаряне. От представителния ни магазин можеш да вземеш висококачествените продукти на BioSolis.
6. Храна
Това може би е най-важната част от един пикник 😉 Ето и нашето предложение за едно здравословно меню дори и на поляната: прясно изпечени БИОхлебчета от Здравословна Зона, филенце или кашкавал, микс от цветни БИОчери, които да похапвате цели с компанията, БИОкраставици от фермите на Gimel Organic. За десерт вземи БИОдиня, но ако няма вода в близост – река или чешма, по-добре заложи на БИОябълки или друг БИОплод. В магазина ни в София на бул. Арсеналски 23 ще намериш още богато разнообразие от продукти, които са подходящи за консумация на полеви условия.
7. Напитки
Много е важно да се приемат повече течности в топлото време. Запасете се с достатъчно количество вода. Минавайки през Здравословна Зона, вземете от нашата освежаваща БИОлимонада в бутилка за цялата компания.
8. Четиво
Под песента на птиците, любимата ни книга винаги ще е още по-приятна. Някои наши предложения за четива можеш да видиш тук.
9. Игри
Вземи в багажа топка, федербал или карти за игра с компанията.
10. Чувлаче за отпадъци
Не забравяй да събереш всички отпадъци след пикника и да ги изхвърлиш на определеното за това място.

Приятна компания
Това оставяме на теб! 🙂

Последен съвет от нас – направете си снимки, за да запаметите приятния момент. Ще се радваме да ни изпратиш и на нас снимка от твоето специално пикник изживяване.

Comments are closed.