Квартет БИОсмути

Гимелците препоръчват! 🙂 Направи почивка от всичко вредно за организма , което се съдържа в съвременната конвенционална храна - пестициди, ГМО, химикали, Е-та, овкусители, глутен, рафинирана захар, наситени мазнини и други!

За да те улесним и мотивираме, от днес в нашия оазис Здравословна Зона – София, сме подготвили нова услуга за теб - предлагаме КВАРТЕТ - дневно меню от БИОсмути. Предложението ни включва 4 категории: за пречистване - квартет 1, за спортуващи - квартет 2, за бременни и кърмещи майки - квартет 3 и за деца - квартет 4.

При покупка на КВАРТЕТ (4 бр. БИОсмути по 400мл от една категория) получаваш 5% отсъпка. Освен това, всеки КВАРТЕТ ти носи печатче в специално създадена за целта карта. Събирай печатчета и печели подаръци!

Опитай ги всичките и презареди за тонус и добро настроение! Необходимо е само да избереш своите зареждащи дни, попълване на бланката, получена от консултантите в нашата дървена къщичка и си готов за старт. В определен от теб ден и час, твоят здравословен КВАРТЕТ ще те очаква, току-що приготвен от нас с максимално запазване на полезните съставки в БИОнапитките. Наслаждавай се и добрувай!

Очаквай скоро и в Здравословна Зона - Варна!

 

Comments are closed.