БИОсмути и БИОфреш от Здравословна Зона

Презареди в Здравословна зона със смутита и фрешове! Заповядай да опиташ нашето обновено меню с напитки от БИОплодове и БИОзеленчуци!

С настъпването на пролетта ти предлагаме повече вкусни комбинации, подходящи за малки и големи! Те зареждат организма с много енергия, витамини и създават добро настроение. Нашите зелени смутита подобряват тонуса и помогат на тялото да изхвърли натрупаните в него токсични вещества. Така че използвай предложението ни да се ободриш с Citus miracle или се поглези с Green madness.

Специални БИОкоктейли сме подготвили за спортуващите – пълни с питателни съставки и супер храни, които не само дават енергия и мускулна сила, но и осигуряват чувство на ситост. Такъв е Go nuts - комбинация от плодове, ядки, йогурт и спирулина, но също толкова ефективен е и протеиновият шейк, предлаган на бара в Здравословна Зона.

Насочваме вниманието и на бъдещите майки към БИОсмутитата с косово мляко или йогурт, които осигуряват от най-необходимите по време на бременност хранителни вещества! Не пропускаме и нашите малки приятели – най-добрият начин да накарате детето си да яде спанак е Зелено смути Попай. А пък Шейк Roshkov е здравословната и вкусна алтернатива на класическия бананов шейк, подсладен с брашно от рошков.

И като завършек, възползвай се от предложението на деня – всеки ден различно БИОсмути или БИОфреш с голяма отстъпка. Ако нямаш време да чакаш приготвянето на благотворната напитка, звънни по телефона и поръчката ще те чака, когато дойдеш, за да можеш да презаредиш на момента с взривяващо количество витамини. Супер барът на Здравословна Зона - твоят здравословен избор!

Comments are closed.