БИОмалинада

В Здравословна Зона се стараем винаги да ти предлагаме различни и интересни продукти. Освен любимите БИОфрешове и БИОсмутита, на бара в магазина те очакват различни топли и студени напитки. След успеха на нашата домашна БИОлимонада е време за нещо ново. Представяме ти БИОмалинада!

Рецептата:
Независимо от времето навън и от сезона, ние вярваме, че искаш да пийнеш нещо вкусно. Вдъхновени от свежия вкус на БИОлимоните, решихме да ги съчетаем със сладък сироп от БИОмалини и да проверим дали ще си допаднат. Лимоните са нещо повече от любим цитрусов плод - те са лесен начин да си набавиш необходимото количество витамин С, а организмът ти наистина се нуждае от него. Сиропът от БИОмалини е сладко-кисел и толкова вкусен, че ни напомня на детството.

Резултатът:
Полезните качества на БИОлимоните и БИОмалините са запазени, а нашата домашна БИОлимонада е преобразена във вкусна МАЛИНАДА. Освежаващата напитка те кара още след първата глътка да си поръчаш следваща чаша или бутилка от 500мл за вкъщи. Не ни вярваш? Опитай нашата домашна БИОмалинада на бара в Здравословна Зона и сам ще се увериш в качествата й.

малинада 1

Новите напитки в Здравословна Зона тепърва предстоят. Очаквай новите ни предложения!

Comments are closed.