Съботна “Йога” със Стела Уелър

Знаеш, че в ЗДРАВОСЛОВНА ЗОНА предлагаме БИОплодове и БИОзеленчуци с чиста БИОграфия, както и много други полезни БИОпродукти. А знаеш ли, че имаме ПЕЧАТНА ЗОНА, в която можеш да намериш интересни книги на здравословна тематика? Следващото ти четиво те очаква, а с цел да улесним избора ти, започваме да ти представяме различни книги от нашата литературна секция.

Първата, на която решихме да се спрем, е „Йога“ от Стела Уелър. Започваме с нея, защото голяма част от екипа ни посещава класове по различни видове йога и сме сигурни, че много от нашите клиенти и приятели също са изпробвали чудотворните техники за постигане на вътрешна хармония и спокойствие.

Йогата е древна система за укрепване на тялото и духовно извисяване. Практикува се от векове на изток, а през последните години навлиза все повече и в западните страни. Причината за нейната популярност е, че наистина помага – помага ти да се отпуснеш, да се раздвижиш, да забавиш ритъма, да се вслушаш в тялото и ума си, да прочистиш съзнанието си, да се справиш със стреса. А не е ли това, към което всички се стремим?

Какво ни хареса в книгата и защо я препоръчваме?

  • има много упражнения за начинаещи, които лесно можеш да изпълняваш навсякъде – вкъщи, навън и дори в офиса
  • техниките са обяснени по лесен и разбираем начин, достъпен за всеки
  • има картинки, които отлично визуализират упражненията
  • книгата е практически насочена
  • помага да включиш активността в ежедневието си без да трябва изцяло да променяш начина си на живот
  • показва как да се бориш с умората и как да релаксираш след напрегнат ден
  • учи как да комбинираш упражненията според своите нужди и физически възможности

Photo 26.05.16 г., 12 03 30

 

Деси (се опитва да) изпълнява поза "Дървото", която помага за постигане на равновесие, правилна стойка и укрепва гръбнака.

Това е един прекрасен наръчник за всеки, който е в началото на своя йога път. Леко четиво, с което бързо ще видиш резултата. Йогата, като много други активности, изисква най-вече постоянство. Но това, което я прави различна е фактът, че тя не е обикновен спорт и помага за цялостното развитие на човека, както физически, така и духовно.

Очакваме те в Здравословна Зона - твоят здравословен избор!

Comments are closed.