Go4Raw Bars

Това е статия-игра и се надяваме да ти е не само полезна, но и забавна 🙂
1. Запознат ли си с марката Go4Raw Bars?
- Ако отговорът ти е положителен (ДА!), премини към раздел Б
- Ако отговорът ти е отрицателен (НЕ.), премини към раздел А

Раздел А
Go4Raw Bars са 100% сурови десерти с висока енергийна стойност. Всички съставки в барчетата са суровини от био сертифицирано земеделие, като по-голямата част от тях попадат в категория СУПЕР ХРАНИ. Готовият продукт се суши по специална процедура, на температура под 42 градуса и така всички съставки запазват своите полезни качества. Пълни с витамини и минерали, суровите десерти те запасяват с енергия през целия ден. Сладостта и вкуса на Go4Raw се определят от балансираното съотношение на съставките и дават на организма комбинация от разнообразни хранителни елементи.

Раздел Б
В такъв случай вече знаеш, че Go4Raw Bars са 100% сурови десерти, които те зареждат с енергия през целия ден! Всички съставки в тях са суровини от био сертифицирано земеделие, а СУПЕР ХРАНИТЕ ги правят СУПЕР за твоето здраве 🙂

2. Знаеш ли как започва историята на Go4Raw?
- Ако отговорът ти е положителен (ДА!) премини към раздел В
- Ако отговорът ти е отрицателен (НЕ.), премини към раздел Г.

Раздел В
Тогава знаеш, че основател на марката е Пламен Медаров, а производствената база в гр. Драгоман покрива най-високите стандарти за качествен контрол и условия на труд.

Раздел Г
Идеята за Go4Raw Bars се ражда през 2013г., когато пребиваващият в страната на Властелина на пръстените (също позната като Нова Зеландия 🙂 ) Пламен Медаров се завръща в България. Запален по здравословния начин на живот, той не вижда достатъчно предлагане на подобен тип стоки в родината си и решава да създаде полезен продукт, който не само да подобрява качеството на живот, но и да бъде достъпен за всеки. Така през 2014г. създава компанията SUNLAND Raw Foods и превръща здравето чрез хранене в своя мисия. За да постигне визията си за успешен и качествен продукт, той успява да открие и внесе суровини с най-високо качество, с които да работи производствената база в гр. Драгоман. Тя покрива най-високите стандарти за чистота и условия на труд. Работата му се отплаща – Go4Raw е оценена с 5 ЗВЕЗДИ от системата за качество Health Star Rating, което нарежда марката сред най-полезните храни в света.

3. Знаеш ли къде можеш да намериш Go4Raw Bars?
- Ако отговорът ти е положителен (ДА!), премини към раздел Д
- Ако отговорът ти е отрицателен (НЕ.), премини към раздел Е.

Раздел Д
Браво! Очакваме те 😉

Раздел Е
Go4Raw Bars можеш да намериш в представителния магазин на Гимел Органик – Здравословна Зона на бул. Арсеналски 23. Ние ти предлагаме 3-те любими вкуса на суровия десерт – инка бери, какао+портокал и спирулина+лимон. Очакваме те!

20151002_102056

И не забравяй, че до 11.10.2015г (неделя) с всяка напитка на деня получаваш ПОДАРЪК – Go4Raw Bar (25г.)

Comments are closed.