БИОтиквички за всеки вкус

Бихме могли да ти кажем, че сезонът на тиквичките вече е тук и няма да излъжем, но ние ги обичаме по всяко време на годината. Все пак през горещите месеци те са предпочитана храна, защото са леки, вкусни и могат да се приготвят по толкова различни начини.

Искаме да ти представим този прекрасен БИОзеленчук, който отглеждаме в нашите ферми и за целта подготвихме топ 5 причини защо да консумираме БИОтиквички:

1. Отгледани са, както ние ги обичаме -  с много грижи, без изкуствени торове и химикали.

2. Имат голямо приложение в кулинарията - можеш да ги вариш, печеш, пълниш, бланшираш, пържиш...и все ще са безкрайно вкусни!

На тази точка ще отделим специално внимание и ще споделим с теб една наша любима рецепта от кухнята на Gimel Organic.

Photo 22.06.16 г., 11 32 07

Освен това на бара в Здравословна Зона на бул. Арсеналски 23 можеш да си поръчаш едно от любимите ни смутита - Green Energy, което съдържа БИОтиквичка, БИОябълка, БИОкраставица, БИОкиви, БИОлимон, БИОавокадо и БИОмагданоз. Зелено, пречистващо и освежаващо - как да не го пробваш?!

3. Съдържат много вода (95%) и изключително малко количество захари - ура за хидратацията!

4. Богати са не само на витамини, но и на минерали - калий, калций, фосфор, заедно със завидно количество витамин С. И това са само част от полезните вещества, с които могат да се похвалят!

5. Специално за дамите: идеални са, както за диета, защото са нискокалоричен продукт, така и за разкрасяване - можеш да си приготвиш различни маски в домашни условия.

Photo 22.06.16 г., 10 39 50

Е, какво чакаш? Бързай към Здравословна Зона и напълни торбите с пресни БИОтиквички от нашата градина. Очакваме те!

Comments are closed.