Четиво за мъжете

За теб, скъпи джентълмене!
Утре е 8-ми март – Празникът на Жената. Ако все още не си решил как приятно да изненадаш Любимата си, ние бихме могли да ти дадем насоки:

1. БИОшоколад
Към букетче от кокичета или други сезонни цветя, няма да сгрешиш, ако поднесеш и истински БИОшоколад. Кой не го обича?!
Съвет: Ако береш кокичетата от общата градинка, остави няколко и за съседа! 😉

2. Вечеря изненада
В случай, че решиш да приготвиш вкусна и здравословна вечеря за Любимата си, ние ще ти дадем няколко бързи съвета. Използвай нарязаните ни БИОсалати, които трябва само да се овкусят. Така ще спестиш време за приготвянето на основното ястие. Идеи за него може да видиш от рецептите на Деси в Youtube канала ни. За десерта - много е лесно, просто подреди красиво и пъстро плато от БИОплодове. А, и да не забравиш да запалиш ароматна свещ на масата!

3. Възглавница с пълнеж от люспи БИОспелта или цвят на лавандула
Хубавият и спокоен сън е изключително важен за всеки защото и денят така е уравновесен и приятно емоционален. А за да ти е спокоен денят, осигури на Любимата си несмущаван сън. Какво по-подходящо от такава възглавничка?! 🙂

4. БИОкозметика
Повечето дами изключително високо ценят хубавата и ефикасна козметика. Ако и твоята Любима е сред тях, подари й БИОкозметика.
Съвет: Когато си в Здравословна Зона и избираш козметика, не пропускай да разгледаш и мъжките ни серии! 😉

5. Осигури на Любимата си лично време
Всяка дама знае как да го оползотвори. Но през това време, ако искаш да си на висота в този ден , вземи списъка за пазаруване и ела в Здравословна Зона София или Варна. В магазините ни ще можеш да осъществиш хрумванията, които прочете по-горе. А ако си с дете, не се притеснявай! Детският ни кът е любимото местенце и занимание за най-малките ни приятели.

Надяваме се, да сме ти били полезни!
И последен съвет: Сигурни сме, че Любимата ти няма да се обиди, ако правиш подобни жестове и без повод!

Comments are closed.