Приятели на Клуб Гимел Органик

Скъпи приятелю,

Искаме да те запознаем с нашите партньори и приятели включени към привилегиите на Клубна карта Гимел Органик, а надяваме се от днес да са и твои приятели.

redapple

С голямо удоволствие те каним да посетиш един елегантен, градски, гурме ресторант! Ние му се доверихме и предоставихме нашите БИОпродукти, за да изготвят и предложат специално БИО МЕНЮ. Така подсигурихме едно много добро място, в което има био избор.

Ресторантът се казва RED APPLE Kitchen Bar. Атмосферата е изключително топла. Всеки елемент в храната, интериора, обслужването и музиката е в съвършена хармония с останалите. Почти всичко е изработено ръчно, от естествени материали, включително и чашите за кафе. Ще останете приятно изненадани от обстановка, градина, кухня, ... И всичко това приютено в червената тухлена сграда до Южния парк. За удобство на клиентите има и паркинг.

Притежателите на Клубна карта Гимел Органик ползват 10% отстъпка при консумация в RED APPLE Kitchen Bar. Представете Клубната си картата на сервитьора, за да използвате отстъпката.

Зелео

Още едни наши приятели, както и на най-малките са детска БИО кухня ЗеЛео.

Виж и тяхното писмо:

„Здравейте,
ЗеЛео е първата детска кухня, която произвежда Био сертифицирана храна в България. Направихме тази кухня, защото знаем колко е важно децата ни да се хранят здравословно. Внимателно подбираме и съчетаваме продуктите. Стремим се да доставяме възможно най-качествените продукти за приготвянето на нашите храни.
Имаме Био сертификат на крайния продукт - сертифицирани са както всички съставки в храната (и най-дребните), така и процесът на приготвянето й, всички менюта, препарати за почистване на кухнята и т.н. Нашата кухня отговаря на всички изисквания за хранене на децата (спазваме (НАРЕДБА 2/7.03.13г. за здравословното хранене на децата на възраст от 0 до 3 год. в детските заведения и детските кухни, Наредба 6 /10.08.2011 г. на Министерството на здравеопазването). Менютата са съобразени с дневните и седмични дози хранителни вещества, необходими за тях. Притежаваме необходимите разрешителни за детска кухня. Специализирани сме в производството на детска храна и това ни е основната дейност.
Ние не използваме полуфабрикати, консерванти, оцветители и др. Готвим само с био зехтин, и био масло, не използваме друг вид мазнини. Имаме собствено производство на млечни продукти. Марката се продава и в търговската мрежа – www.greenfarm.bg. Вносители сме на част от био продуктите, с които готвим.
Ние не пържим храната, която приготвяме. И освен че е полезна, храната ни е изключително вкусна!
Нашето предложение е: 5% отстъпка от седмичното ни меню за притежателите на Клубна карта Гимел Органик.

С Уважение,
Детска кухня „ЗеЛео“
www.zeleobio.com”

Притежателите на Клубна карта Гимел Органик ползват 5% отстъпка от седмичното меню на детска кухня ЗеЛео. Представете Клубната си карта, за да се получите отстъпката.