Добре дошъл в обновената ЗДРАВОСЛОВНА ЗОНА!

На прага на есента ЗДРАВОСЛОВНА ЗОНА отваря врати с различна визия и куп нови вдъхновения. Искахме да ти предложим не само по-голям избор от продукти, но и да направим престоя ти в магазина по-приятен. Освен познатите и обичани БИОплодове и БИОзеленчуци с чиста БИОграфия,ще откриеш няколко НОВИ ЗОНИ и обновен детски кът. Но всичко по реда си 🙂

Още от входа на магазина ще забележиш нещо ново, ярко и различно - червеният рафт. За да отговорим на специфичните нужди и изисквания на нашите клиенти, които не консумират глутен, създадохме ЗОНА БЕЗ ГЛУТЕН, където ще намериш бисквитки, паста, хлебчета, мини пици, крекери, гризини, заместител на яйца, смес за палачинки, пудинг, оризови пуканки и много други. Голяма част от продуктите в тази зона са подходящи и за вегани.
В нашата СУПЕР ЗОНА те очакват супер храните на бъдещето и други полезни продукти, от които организмът ти се нуждае. Спирулина, мака, годжи бери, бирена мая, черен сусам, ленено семе, пшеничен зародиш, билкови тинктури...избора оставяме на теб. И не забравяй, че можеш да обогатиш своето смути на бара с някои от тези чудотворни съставки.

Photo 31.08.15, 16 12 11

В СЛАДКА ЗОНА ще намериш конфитюри и мармалади – от киви, бяла диня, диви смокини и орехи. Можеш да подсладиш деня си с различни видове БИОтахани, БИОкокосово масло, БИОсироп от агаве, БИОшоколади, десертчета, бисквити и много други.
За дамите в ЗОНА КОЗМЕТИКА сме подбрали дневни и нощни БИОкремове за лице с роза и етерични масла, кремове за ръце с годжи бери и други разкрасяващи продукти с натурални съставки. Имаме и 20% отстъпка на определени артикули, както и намаление на всички продукти с марката Catier.
С настъпването на новия сезон е време и за нов детски кът. Новата ДЕТСКА КЪМПИНГ ЗОНА с палатка предлага на най-малките ни приятели да разглеждат списания за откриватели, да попълнят лексикона ни или да си приготвят забавно барбекю.

Photo 31.08.15, 16 08 33

Всички клиенти и приятели на Здравословна Зона могат да разгледат изложбата с детски рисунки, нарисувани от децата на нашите служители в БИОфермите ни. Съвсем скоро те очаква и новата ЗОНА ЗА ОТДИХ – още едно свежо попълнение в магазина. Обещаваме, че новостите няма да спрат дотук и ще се стараем да те изненадваме постоянно.

Върху новото информационно табло ще намериш полезна информация за нашите БИОплодове и БИОзеленчуци, както и интересни факти за тях. Дани, Мони, Любо и Боби остават на твое разположение за всички въпроси, които имаш и винаги са готови да ти помогнат с избора на продукти 🙂

Поздрави,
Гимелците

Comments are closed.