Добре дошли в Здравословна Зона 2!

Здравословна Зона, каквато я познаваме и обичаме – пълна с всички любими БИОпродукти. Това е новият представителен магазин на Gimel Organic, който отвори врати на 13.01.2016г в столичния квартал Манастирски ливади. Здравословна Зона 2 има с какво да зарадва своите клиенти,които вярваме, че много скоро ще се превърнат в приятели – добре познатите ЗОНИ очакват всеки, който прекрачи прага на магазина на ул. Лъвски рид 10.

щандфасада

Цветен остров от БИОплодове и БИОзеленчуци – запазената марка на Здравословна Зона, детски кът, БИОпрепарати и БИОкозметика, БИОконсерви, БИОварива, БИОчай, БИОмлечни продукти, супер храни от близо и далеч, БИОсокове, БИОзехтин и сладки изкушения са само част от голямото разнообразие, което ще намериш. Има от всичко по много и за всеки по нещо – независимо дали искаш да купиш вкусни зеленчуци, отгледани без пестициди и химически торове, пресни яйца, истинско мляко и пълнозърнесто брашно или искаш да опиташ по-екзотичните кокосово мляко, годжи бери, вода от бреза или мед от магарешки бодил – мястото е едно. Започни деня с прясно изцеден сок от БИОплодове и БИОзеленчуци – попитай за някоя от нашите зареждащи комбинации на бара. Отбий се за обяд и хапни БИОбисквитки или крекери. Ела след дългия работен ден и избери нещо здравословно за вечеря – бързо решение са нашите нарязани, измити и пакетирани БИОсалати от серията Gimel Organic Royal. Ако пък си решил да се развихриш в кухнята, избери от различните видове БИОпаста, зареди се с БИОвино (готвенето трябва да е забавно, нали?:) и се впусни в кулинарни приключения. Идеи за всеки ден ще намериш в YOUTUBE канала ни, където Деси приготвя различни вкусотии с продукти от Здравословна Зона.

Сега сме по-близо до теб – с 2 представителни магазина в София и БИОзеленчуци във всички големи вериги супермаркети! Очаквай много изненади, промоции и нови продукти съвсем скоро! Продължавай да следиш сайта и FACEBOOK страницата ни за актуални новини.

Къде можеш да ни намериш?

визитка

Comments are closed.