ДЕТОКС ВОДА за здраве и тонус

В края на седмицата ти предлагаме освежаваща напитка, която лесно можеш да приготвиш вкъщи. Вземи я с теб в офиса, докато спортуваш, разхождаш се в парка, обикаляш магазините или се излежаваш на плажа.

Какво е ДЕТОКС ВОДА?
Това е здравословен коктейл, който ти помага да пречистиш организма си от натрупаните токсини и ти дава повече енергия. Подходящ е за всеки - вегани, хора със специфичен хранителен режим и други.

Защо да я пия?
Вътрешният орган, който най-много страда от натрупаните в тялото вредни вещества е черният дроб. Затова е хубаво да се погрижиш за него и да му помогнеш да работи по-добре.

Как да я приготвя?
Да си приготвиш ДЕТОКС ВОДА не е никак трудно - можеш да използваш различни комбинации от нарязани БИОплодове и БИОзеленчуци в изворна, минерална или трапезна вода. Препоръчително е те да не стоят във водата повече от 24 часа, защото това намалява наситеността на веществата.

Каква рецепта да изпробвам?
Ние ти предлагаме да започнеш с една от най-лесните – класическо съчетание от БИОкраставица, БИОлимон и БИОмента.

Защо да избера точно нея?
Краставицата съдържа предимно вода, което помага за оптималната хидратация на организма. Лимонът и лимоновият сок имат пречистващ ефект и съдържат много витамин С, който дава енергия. Листата от мента добавят вкус и аромат на цялата комбинация.

НаЗДРАВЕ!

детокс вода

0 Отговора

  1. […] ти представихме ДЕТОКС ВОДАТА - сега се запознай с нейните малки приятели. Ние ги […]