Да започнем на чисто с детоксикация на тялото

Пролетта е символ на ново начало, ново вдъхновение, глътка свежест след дългата зима и време за промяна. Психолозите съветват да се вслушваме в сигналите на тялото си, когато искаме да пренаредим вътрешния си мир. Най-сигурният начин за постигане на хармония е пречистването от токсини и всякакъв вид замърсители от заобикалящата ни градска среда(цигарен и автомобилен дим). Кога е сигурно, че се нуждаете от детоксикация?  

Ако, изпитвате умора, ако трудно се концентрирате, имате липса на енергия, усещате подуване, страдате от запек, чести настинки, чупливи нокти и коса – това е отговорът на вашето тяло в следствие на токсикоза. Или казано с други думи – натрупали сте  вредни вещества, с които тялото не може да се справи самостоятелно. Токсикозата може да доведе до редица неразположения и заболявания: лесна уморяемост, липса на здравосовен сън, отслабване на имунната система, наднормено тегло, раздразнителност, хипертония, бъбречни заболявания, чернодробна дисфункция, хормонален дисбаланс, кожни проблеми, както и редица видове рак.

За възстановяване на  жизнените функции на организма, увредени в резултат на въздействията на околната среда, стреса, хиподинамичния и нездравословен начин на живот има сигурно решение- детоксикация.

Подходящото време е в „критичните” сезони – есента, зимата и ранната пролет. В тези сезони консумираме по-малко плодове и зеленчуци, които са богати на фибри -„чистачите” на чревната флора.

 

Кой е най-подходящият начин за пречистване на организма с природни методи?

Пектинът е уникално средство за детоксикация и възстановяване на жизнените функции на организма. По категоричен начин е доказано, че пектинът има множество благотворни въздействия върху човешкия организъм - понижава нивото на холестерола, триглицеридите и кръвната захар, извежда от организма множество биогенни токсини, тежки метали и радионуклиди, подобрява перисталтиката и храносмилателния процес, подпомага дружествената чревна микрофлора, с което повишава капацитета на имунната защита, съдейства за намаление на телесната маса.

Малко известен е фактът, че ефективността на пектина зависи от неговата разтворимост. Т.е за благотворно въздействие върху организма е нужно да се разтваря напълно. Ако се получават множество различни по размер бучки (при прахообразната форма) се лишавате от пълното му действие. При таблетните форми съществува не малка вероятност от залепването им върху слизестата обвивка на стомаха. Затова е важно да потърсите вариант с проверена и доказана формула за разтворимост.

VitaPectin e точно това – бързоразтворима, натурална напитка на основата на натурален ябълков пектиин, мощно средство за пълна детоксикация на вашия организъм. Продуктът е уникален за българския пазар и подпомага решаването на редица здравословни проблеми.

Съществено правило при започване на курс за детоксикация е приемът на вода. За ускоряване на метаболизма пийте поне 2 литра на ден. Така ще подпомогнете процесът на пречистване на организма.

Автор: VitaPectin

 

За да научите повече за VitaPectin, неговото действие и най-правилното му приложение, посетете Здравословна Зона - представителният магазин на Гимел Органик. А в следните дни и часове ще имате възможност да разговаряте и с представител от фирмата производител:

13 март 2017 - 15:30 - 19:30

16 март 2017 - 15:30 - 19:30

18 март 2017 - 10:30 - 14:30

Очакваме ви на бул. Арсеналски 23 в София, на няколко метра от метростанция Европейски Съюз и срещу мол Park Center Sofia!

Comments are closed.