Билкова магия за гърлото

Да се подготвим за предстоящите настинки. Естествено никой от нас не ги обича! Когато обаче сме „въоръжени” с необходимите продукти и реагираме веднага срещу моментното неразположение, е много по-лесно да се отървем от въпросните вредители на здравето. Мишена номер едно за ниските температури си остава гърлото. В такива случаи се нуждаете от нещо качествено и бързо като действие, което да облекчи възникналото възпаление. В аптеките се продават много хапчета за смучене, които в по-голямата си част обаче са синтетични, включително и витамините.

Немската фирма Fitne предлага прекрасно и здравословно решение за проблемното гърло. Био бонбоните Fitne, със специфични билкови екстракти, са сертифициран био продукт, който магически се справя с болното гърло. Помислено е за хората, които имат непоносимост към глутен или лактоза, така че био бонбони Fitne не съдържат тези вещества.

БИО бонбоните с градински чай овлажняват устната кухина и изграждат имунитет против настинки.
Градинският чай е известен с добрите си хидратиращи и успокояващи свойства при възпалено гърло.
В бонбоните са добавени био билкови екстракти и масло от градински чай. Подходящи за всички възрасти!
Веган. Без глутен.

Веднага ще усетите зрелите сочни зърна органично отгледан бъз в биобонбоните на Fitne!
Приятният вкус с добавена био сурова тръстикова захар е истинско преживяване за сетивата.
Био ацеролата, богата на витамин С, превръща бонбоните в истинска витаминозна бомба.
Подбрани био съставки допълват вкуса на бонбоните. Полезни и вкусни, биобонбоните ще стопират симптомите на възпалено гърло и ще набавят нужната доза витамин С на организма. Подходящи за всички възрасти!

БИО бонбоните с БИО ехинацея успокояват гърлото и подобряват имунитета през студените месеци.
Лечебните свойства на ехинацеята са познати от години. Тя успокоява и помага при настинки и болки в гърлото. Екстрактът от бор и суровата захар от био тръстика придават неустоим вкус и аромат на био бонбоните.
Веган. Без глутен. Без лактоза. Подходящи за всички възрасти!

Comments are closed.